Експлозивни печалба: 7 Причини за търговията на Forex

Има много възможности за вземане на пари там и ние сме били ангажирани с доста, а именно имущество маркетинг, уеб разработка, строителство на жилищни сигурност, мулти-ниво маркетинг бизнес и др.

Дошли сме до няколко заключения с помощта на някои добре познати properity треньори.
Често хората с доходите, които желаят не е нужно време, за да го ползват. Тези, които имат време, не често имат пари. Вие не трябва да жертват живота ви стил да печелят над средния доход. Ако се съсредоточи върху няколко месеца, може да направи тази мечта в реалност и да създаде време и пари, за да направи това, което наистина искате.

За да печелят пари на живот е дадено в замяна за даден продукт или услуга, извършени. То трябва да бъдат продадени, непрекъснато в противен случай доходите си спира внезапно, освен ако това е повторение вид на продукт или услуга.

Парите са средство за размяна. Няма магическа формула, за да го притежава, трябва да обменят нещо ценно за него.

Какво, ако бихте могли да имат достъп до хиляди клиенти, които са готови, склонни и способни да купуват от вас, когато сте искали? Би не бъде страхотно да се избегне никакви главоболия, като пари за събиране на проблеми (само за забавено плащане от моя уеб бизнес), водене на трудни клиенти щастливи (ние всички знаем какво е това), конкуренция краде вашия бизнес, без да предоставят една и съща стойност и др.

Всичко това е възможно. Можете също така търговията от всяко място. Вземи си лаптоп с вас, да намерите на интернет връзка и далеч да отидете.

Друго предимство е, че нямате нужда от опит, за да започнете. Вземи традиционно работа включва натрупване на специализиран опит, с добре полиран автобиография и правото контакти. С правилния курс на обучение, можете да започнете веднага.

Ето още 7 причини да се търговията:

1. Това никога не се затваря. Това е отворен денонощно, по целия свят. За търговия позиции, отворени в понеделник 7am, Нова Зеландия време и в близост 17:00 „Новото време“ в Ню Йорк в петък. През това време можете да въведете или излизане от пазара, когато пожелаете. Това е непрекъснат електронен обмен на валута. Това е страхотно, защото можете да търгувате, когато имате свободно време.

2. Ливъридж. Standard $ 100 000 валутни много могат да се търгуват с по-малко $ 1000. Това е главно заради лекотата, с която можете да купуват и продават, някои брокери ще ливъридж до 200 пъти, така че с $ 100 могат да контролират 200 000 позиция парична единица. Това е най-доброто използване на търговски капитал наоколо, дори банките, дали заеми за инвестиции в недвижими имоти не се доближават.

3. Точно да предскажат резултатите. Валутни цени, които обикновено се повтарят по предвидими цикли, така че можете да видите какви са тенденциите. „Технически анализ“ помага, за да видите тези тенденции и печалбата от тях.

4. Ниско на транзакционните разходи. С други думи, вие грешки не ще ви струва цяло състояние. Добрите брокери спечели „начислява комисиони за търговия или поддържане на сметка, дори ако имате мини сметка и търговията на малки обеми.

5. Върховно спечелил потенциал. дневния обем на търговия на над 1,5 трилиона, най-големият финансов пазар в света. Джуджета пазар на акции (50 милиарда дневно) и на фючърсния пазар (30 млрд.).

6. Можете да направите пари в каквито и да е пазарни условия. Всеки един пазар е една валута срещу друга, така че, когато купувате в едно, вие продавате в друга, така че не biase към или валута се движи нагоре или надолу. Това означава, е до вас, за да избират коя валута да купуват или продават с. Ю може да направи пари движи нагоре или надолу.

7. Прозрачността на пазара. Това е предимство във всеки бизнес или търговска среда. Това означава, че можете да управлявате риска и да изпълнява поръчки в рамките на секунди. Това е високо ефективна и ви позволява да се избегнат неочаквани „изненади“.

Надявам се, че сега вие сте убедени, че е най-добрата инвестиция и възможност за доходи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар