Forex търговия – Вашето финансово състояние

Всеки ден, валути се търгуват в международен валутен пазар, иначе известни като на валутния пазар, с основните пазари (в противен случай, известни като борси), съществуващи в света centes Ню Йорк, Лондон, Токио, Франкфурт и Цюрих. Исторически погледнато, единственият начин да участват е от търговски етаж на една от тези борси, но днес хората могат да търгуват чуждестранна валута от всяко място чрез сигурна интернет връзка и PC.

Търговци Днес работят в глобална мрежа, като позиции на пазара и вземане на инвестиционни решения, въз основа на или относителна стойност между две валути, или реалната цена, определена валута. Валутни колебания стойност постоянно се предоговарят чрез търговска дейност, и тази дейност, и съответните стойности на валута също са показатели за нивото на предлагането на валута.

Един пример за поведението на пазара, по-голямо търсене за Евро, може да означава отслабване на доставка. Ниско предлагане и нарасналото търсене ще накара цената на еврото спрямо други валути като долара, докато цената отразява по-добре какво търговци са готови да плащат, когато съществува недостиг. Друг начин да разгледаме в тази ситуация е това по-високо търсене означава, че тя ще струва повече долари, за да купуват евро, което се равнява на отслабване на долара в сравнение. Анализ на ситуации, като в този пример формира основа за инвестиционни решения търговец, и те ще покупка или продажба на валута, съответно.

Това трябва да се помни, тъй като докато мнозина виждат на валутния пазар, тъй като превозното средство за конвертиране на родната им валута, по време на пътуване в чужбина, много други избират да използват пазара, за да допринесе за тяхното финансово състояние и осигуряване на тяхното бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар